X

 

ACTIVITEITEN MEI, JUNI EN JULI

Doe je mee? De train3sports activiteiten van mei, juni en juli zijn bekend!

Deze alternatieve activiteiten zijn ontstaan omdat er helaas geen wedstrijden, sportevenementen, gezamenlijke trainingen, trainingsdagen of clinics kunnen zijn voorlopig.

Hieronder een uitwerking van de activiteiten waar iedereen aan me kan doen. Het leuke is dat het in de meeste gevallen meer is dan alleen snelheid!

 

2-10mei: De loop-eens-wat-anders route

Wees creatief met je looproute en loop een bijzonder / uitzonderlijke route die niemand je zomaar nadoet. Laat ‘m voor 10mei zien op strava en als het kan op instagram of facebook onder vermelding van train3sports. 11mei wordt de winnaar bekend gemaakt! (De afbeelding behorend bij dit bericht is één van de eerste inzendingen)

 

16mei: Individuele 5km of een meervoud daarvan

Loop 5km of een meervoud daarvan op een voor jou flink tempo! Kies het meervoud wat op dit moment bij jou past: 5km – 10km – 15km – 20km – 25km – etc. – etc. Bij deze run gaat het om het tempo.

Het klassement voor apart vrouwen en mannen wordt opgemaakt a.d.h.v. het tempo van jou run, ongeacht welke afstand je gekozen hebt.

 

30mei: Run-Bike-Run-Bike-Run-Bike

Je legt de volgende afstanden af: 2,5km – 12km – 2,5km – 12km – 2,5km – 12km. Kies hier voor een eigen parcours, dat mag steeds hetzelfde, hoeft niet. Het doel is: elke run in hetzelfde tempo en elke rit in hetzelfde tempo. Dus zo constant mogelijk! Je hebt hierbij zelf de keuze of je hoog inzet, flink tempo als de vorm goed is, maar je kan ook kiezen voor een wat meer ontspannen uitvoering, maar vooral constante uitvoering.

Klassement wordt opgemaakt a.d.h.v. de constantheid!

 

13juni: 60minuten race!

In 60minuten leg je zoveel mogelijk kilometers af op de fiets OF hardlopend OF zwemmen. Kies je favoriete of beste onderdeel. Kan je niet kiezen? Dan doe je gewoon 3x 60minuten, zowel fietsen als hardlopen als zwemmen.

Waar en welke route, dat kies je zelf!

Per discipline komt er een klassement.

 

4juli: Train3sports Triathlon / Tijdrit / Run a.d.h.v. segmenten

Bij deze activiteit is er wel een vaste locatie voor de uitvoering. Hiervoor worden strava segementen gemaakt en gebruikt voor de klassering. Het is dus belangrijk dat je wel een strava account hebt en deze activiteit ook zichtbaar voor iedereen kan/wil zetten.

 

Triathlon: 1/8e of 1/4e Triathlon. Aanmelden vooraf is noodzakelijk, onder vermelding van geschatte eindtijd inclusief je wissels. Het verschil tussen de geschatte eindtijd en het werkelijke resultaat telt namelijk mee en zorgt voor een overall winnaar! Daarnaast is er een mannen  en vrouwen klassement.

Alle 3 onderdelen zijn vastgelegd in segmenten, dus het resultaat van de dag is zichtbaar in het klassement van strava. De wissels zijn daarop niet zichtbaar maar tellen wel mee voor de eindtijd, dus zorg dat je data kan laten zien van de totaaltijd incl. wissels, zoals begin en eindtijd.

 

Tijdrit: 20km of 40km. Dit is hetzelfde segment als de triathlon. Ook hiervoor geld vooraf aanmelden onder vermelding van geschatte tijd. Degene met het kleinste verschil is overall winnaar. Daarnaast is er een mannen en vrouwen klassement op tijd.

 

Run: 5km of 10km hardlopen. Dit is hetzelfde segment als de triathlon. Ook hiervoor geld vooraf aanmelden onder vermelding van geschatte tijd. Degene met het kleinste verschil is overall winnaar. Daarnaast is er een mannen en vrouwen klassement op tijd.

 

Deze activiteiten zijn niet alleen voor train3sports atleten maar voor iedereen die mee wil doen, dus ook vrienden, familie, vrienden, buren, kennissen, etc., etc.!

Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk, het is wel leuk als je even laat weten of je mee doet. Voor de laatste activiteit, de triathlon/tijdrit/run is het wel noodzakelijk om aan te melden i.v.m. overall klassement van je ingeschatte tijd.

 

 

 

 

 

 

 


Laatste berichten
ACTIVITEITEN JULI & AUGUSTUS
7-7-2020 11:17 | Annemarie Rustenburg
Train3Sports Triathlon Wellerwaard!
4-7-2020 20:09 | Annemarie Rustenburg
Train3Sports Triathlon Wellerwaard!
4-7-2020 20:09 | Annemarie Rustenburg
Train3Sports Triathlon 4 Juli
17-6-2020 21:00 | Annemarie Rustenburg
ACTIVITEITEN MEI, JUNI EN JULI
2-5-2020 23:54 | Annemarie Rustenburg
GESLAAGD TRAININGSWEEKEND ARDENNEN
17-3-2020 23:08 | Annemarie Rustenburg
Momenteel geen gezamenlijke trainingen en clinics!
17-3-2020 22:44 | Annemarie Rustenburg
Geslaagde Trailrun Lage Vuursche
8-2-2020 19:29 | Annemarie Rustenburg
TRAININGSWEEKEND ARDENNEN 13-16MAART
27-1-2020 15:12 | Annemarie Rustenburg
Training met pacerlampjes Zeewolde
21-1-2020 13:42 | Annemarie Rustenburg