X

 

Activiteiten

Train3Sports zorgt voor een gevarieerd aanbod activiteiten en/of trainingsdagen. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de interesse en vraag van betrokken atleten. De activiteiten en trainingsdagen zijn beschikbaar voor iedereen. Zowel leden als niet-leden. Interesse in een trainingsdag die er niet tussen staat? Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina! 

De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Klamer Fietsen in Biddinghuizen. 

 

Cross Run Bike Run  - Roggebotbos Dronten 

Zaterdag  .. november organiseren we weer een Cross Run Bike Run. Evenals vorige jaar maken we gebruik van een deel van de mountainbike route in het Roggebotbos. Er wordt gestart met 5km hardlopen, gevolgd door 20km mountainbiken en als afsluiting nog 2,5km hardlopen. Afhankelijk van het aantal deelnemers starten we gezamenlijk of in verschillende waves. Deze Cross Run Bike Run is geschikt voor een breed publiek. Of je nou een eerste ervaring met multisport wilt hebben, een sportief activiteit wilt beleven, een ervaren duathleet bent, iedereen is van harte welkom!  Het is mogelijk deel te nemen als duo, een verschillende loper en fietser. 

Deze Cross Run Bike Run wordt georganiseerd in samenwerking met Klamer Fietsen in Biddinghuizen en in overleg met Stichting Roggebotzand en staatsbosbeheer. 

 

Locatie: Roggebot bos Dronten 

Datum en tijd:  .. november. Starten vanaf 10.30. 

Kosten: €15,-

Inschrijven:  Via de inschrijfpagina op de site of via info@train3sports.nl

 

Halve Marathon en 10km Zeewolde

Op zaterdag  .. december wordt er, net als vorig jaar, weer een halve marathon en 10km loop georganiseerd in het natuurgebied bij Zeewolde. Deze loop gaat over strakke fietspaden door het natuurgebied bij Zeewolde, omgeving de Stille Kern. De start is deze keer gezamenlijk en bij de finish is verzorging aanwezig. 

 

Locatie: Groenewoudseweg Zeewolde

Datum en tijd:   .. december, start om 10.30. 

Kosten: €10,-  

Inschrijven:  Via de inschrijfpagina op de site of via info@train3sports.nl

 

MTB Oriëntatie wedstrijd Veluwe 

Zaterdag  .. januari organiseren we weer een MTB Oriëntatie wedstrijd. Deze wedstrijd kan individueel of als duo meegedaan worden. Tijdens de oriëntatie wedstrijd bepaal je je eigen route tussen de aangegeven punten in. Die punten zijn de check points. Ieder checkpoint heeft zijn eigen punten waarde, dit is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. De orientatie wedstrijd duurt ongeveer 1,5 tot 2uur, afhankelijk van je snelheid met navigeren en handigheid in het vinden van de checkpoints. Het niet vinden van een checkpoint zorgt voor een tijdstraf bovenop je finishtijd. 

Ga jij de uitdaging aan?! Weer eens wat anders!

 

Locatie: Veluwe omgeving Harderwijk / Nunspeet

Datum en tijd:   januari om 10:30

Kosten: €20,-

Inschrijven:  Via de inschrijfpagina op de site of via info@train3sports.nl

 

Trailrun Spijkbos Biddinghuizen 10 en 15km

Voor velen een vrij onbekend terrein, maar daarom niet minder uitdagend. Het spijkbos bij Biddinghuizen kan je flink wat slingerende kilometers verteren zonder hetzelfde pad te kruisen. Afwisselende paden, afwisselende natuur, afwisselende ondergrond en ook hoogtemeters zijn zeker niet uitgesloten bij deze trailrun. 

Trailrun is soms de uitstekende manier om eens wat meer kilometers af te leggen dan je gewend bent. Tijdens een trailrun is de sfeer vaak een stuk relaxter en loop je door de grote afwisseling de kilometers makkelijker weg. Je kan kiezen voor de 10 of 15km trailrun. Geef dit aan bij je inschrijving. 

 

Locatie: Spijkbos Biddinghuizen

Datum en tijd:  ..maart start om 10.30

Kosten: €10,- 

Inschrijven:  Via de inschrijfpagina op de site of via info@train3sports.nl

 

Tijdrit Competitie Flevopolder

Deze competitie bestaat uit 3 wedstrijden op woensdagavond. Naast dames en heren maken we onderscheid in 2 verschillende categoriën, namelijk tijdrit/triathlon fietsen en racefietsen. Hierdoor hopen we ook de fantieke wielrenner een uitdaging te bieden en zijn/haar grenzen op te zoeken door de strijd met de elementen en elkaar aan te gaan. 

Het parcours is snel en strak, recht toe recht aan! Garantie voor adrealinen van snelheid! 

Ervaring met tijdrijden is niet nodig, iedereen die affiniteit met wielrennen of triathlon heeft kan meedoen. 

 

Locatie: Flevopolder

Datum en tijd:  

Kosten: 

Inschrijven:  Via de inschrijfpagina op de site of via info@train3sports.nl

 

Triathlon Wellerwaard 1/8e of 1/4e

Break of de week! Woensdag ..juni wordt de 6e editie van de Wellerwaard Triathlon georganiseerd! De afgelopen 2 jaar is deze triathlon een enorm groot succes voor zowel de deelnemers als de organisatie. De sfeer, de prestaties, het enthousiasme, maar ook het laagdrempelige en toch fanatieke karakter is typerend voor de Train3Sports triathlon! Het parcours is verkeersluw en grotendeels zelfs verkeersvrij! 

Uniek is dat er gestart wordt via het tijdritprincipe. Elke 30seconden wordt er gestart. Dit zorgt voor meer overzicht, geen drukke massa start, en toegankelijk ook voor beginners. Voor de meer gevorderde en competitie gerichte triathleet zorgt deze manier van starten voor een extra spannings element, omdat je niet weer wat je concurrentie doet! Zelfs tot na de finish is het spannend! 

 

Locatie: Wellerwaard Emmeloord

Datum en tijd:  ..juni vanaf 19.00u. 

Kosten: €15,-

Inschrijven:  Via de inschrijfpagina op de site of via info@train3sports.nl

 

Triathlon Biddinghuizen 1/8e 

Zaterdag .. juli is de triathlon in Biddinghuizen! Na een geslaagde eerste editie vorig jaar, zijn we dit jaar terug met de 2e editie van de Triathlon in Biddinghuizen. Klamer Fietsen midden in het centrum van Biddinghuizen is de uitvalbasis van deze triathlon. Van hieruit wordt de 1/8e triathlon gefaciliteerd.

Deze triathlon is ideaal om kennis te maken met triathlon of als je houdt van een gemoedelijke sfeer, laagdrempelig karakter, maar competitie drang en fanatisme zijn ook van harte welkom!

Aan deze triathlon kan je zowel individueel als met een duo of trio meedoen. 

 

Locatie: Klamer Fietsen Biddinghuizen 

Datum en tijd:  .. juli start om 10.30u. 

Kosten:  

Inschrijven:  Via de inschrijfpagina op de site of via info@train3sports.nl

 

Zwemtraining incl. video analyse  (ook op aanvraag en op locatie)

Deze training is geschikt voor elk niveau zwemmer. Tijdens de training wordt er een video opname gemaakt zowel boven- als onderwater. Aan de hand van deze video wordt een uitgebreide persoonlijke analyse gemaakt. Deze wordt naderhand toegestuurd. Je ontvangt een uitgebreid overzicht van je goede punten en verbeterpunten en vooral ook hoe je daarmee aan de slag kan gaan. 

 

Locatie: Zwembad 't Bun (in overleg anders mogelijk)

Datum en tijd:  Op aanvraag

Kosten: €20,- excl. Entree. (€15,- voor leden)

Inschrijven:  Via de inschrijfpagina op de site of via info@train3sports.nl

 

 

Hardlooptraining met hartslagbepaling (ook op aanvraag)

"Train Smart, not Hard" 

Efficiënter trainen? Meer inzicht in je trainingsresultaten? Extra handvaten voor je looptrainingen? 

Tijdens deze training train je op verschillende intensiteiten en meten we je hartslag bij verschillende inspanning. Na de tijd ontvang je de resultaten met daarbij horend advies van je hartslagzones en hoe je daarmee kan trainen. 

 

Datum:  Voorlopig op aanvraag.

Locatie: Flexibel. 

Tijd:  Flexibel

Kosten: €20,-

Inschrijven: info@train3sports.nl

 

 

 

 

Wellerwaard Triathlon 8 juni 2022

In de stromende regen vond gister de Wellerwaard Triathlon plaats! De grote meerderheid liet zich niet tegen houden door de zware weersomstandigheden en stonden iets voor 19.00 allemaal paraat, vol enthousiasme en soms ietwat gespannen. 

9-6-2022 10:24

Tijdrit en Combi Fietsen + Lopen (Foto's + uitslag)

Vandaag gingen we om 10.30 van start met de combinatie van tijdrit + lopen, aansluitend gingen de tijdrijders van start! 

23-4-2022 17:29

Lees meer nieuws