X

 

Activiteiten

Train3Sports zorgt voor een gevarieerd aanbod activiteiten en/of trainingsdagen. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de interesse en vraag van betrokken atleten. De activiteiten en trainingsdagen zijn beschikbaar voor iedereen. Zowel leden als niet-leden. Interesse in een trainingsdag die er niet tussen staat? Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina! 

De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Klamer Fietsen in Biddinghuizen. 

 

Cross Run Bike Run  - Roggebotbos Dronten 

Zaterdag  12 november organiseren we weer een Cross Run Bike Run. Evenals vorige jaar maken we gebruik van een deel van de mountainbike route in het Roggebotbos. Er wordt gestart met 5km hardlopen, gevolgd door 20km mountainbiken en als afsluiting nog 2,5km hardlopen. Afhankelijk van het aantal deelnemers starten we gezamenlijk of in verschillende waves. Deze Cross Run Bike Run is geschikt voor een breed publiek. Of je nou een eerste ervaring met multisport wilt hebben, een sportief activiteit wilt beleven, een ervaren duathleet bent, iedereen is van harte welkom!  Het is mogelijk deel te nemen als duo, een verschillende loper en fietser. 

Deze Cross Run Bike Run wordt georganiseerd door Train3Sports en Klamer Fietsen in Biddinghuizen en in overleg met Stichting Roggebotzand en staatsbosbeheer. 

 

Locatie: Roggebot bos Dronten 

Datum en tijd:  Zaterdag 12 november. Starten vanaf 10.30. 

Kosten: €15,-

Inschrijven:  Via de inschrijfpagina op de site of via info@train3sports.nl

 

Halve Marathon en 10km Zeewolde

Op zaterdag  17 december wordt er, net als vorig jaar, weer een halve marathon en 10km loop georganiseerd in het natuurgebied bij Zeewolde. Deze loop gaat over strakke fietspaden door het natuurgebied bij Zeewolde, omgeving de Stille Kern. De start van beide afstanden is gezamenlijk en bij de finish is verzorging aanwezig. 

 

Locatie: Groenewoudseweg Zeewolde

Datum en tijd:    17 december, start om 10.30. 

Kosten: €12,50  

Inschrijven:  Via de inschrijfpagina op de site of via info@train3sports.nl

 

MTB Oriëntatie wedstrijd Veluwe 

Zaterdag  28 januari organiseren we weer een MTB Oriëntatie wedstrijd. Deze wedstrijd kan individueel of als duo meegedaan worden. Tijdens de oriëntatie wedstrijd bepaal je je eigen route tussen de aangegeven punten in. Die punten zijn de check points. Ieder checkpoint heeft zijn eigen punten waarde, dit is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. De orientatie wedstrijd duurt ongeveer 2 a 2,5uur, afhankelijk van je snelheid met navigeren en handigheid in het vinden van de checkpoints. Het niet vinden van een checkpoint zorgt voor een tijdstraf bovenop je finishtijd. 

Ga jij de uitdaging aan?! Weer eens wat anders!

 

Locatie: Veluwe omgeving Harderwijk / Nunspeet 

Datum en tijd:   28 januari om 10:30

Kosten: €25,- individueel en €40 per duo

Inschrijven:  Via de inschrijfpagina op de site of via info@train3sports.nl

 

Trailrun Spijkbos Biddinghuizen 10 en 15km

Na een enorm geslaagde eerste editie organiseren we op zaterdag 18 maart de 2e editie van de Trailrun in het Spijkbos bij Biddinghuizen. Voor velen een vrij onbekend terrein, maar daarom niet minder uitdagend. Het spijkbos bij Biddinghuizen kan je flink wat slingerende kilometers verteren zonder hetzelfde pad te kruisen. Afwisselende paden, afwisselende natuur, afwisselende ondergrond en ook hoogtemeters zijn zeker niet uitgesloten bij deze trailrun. 

Trailrun is soms de uitstekende manier om eens wat meer kilometers af te leggen dan je gewend bent. Tijdens een trailrun is de sfeer vaak een stuk relaxter en loop je door de grote afwisseling de kilometers makkelijker weg. Bij de finish is uitgebreide verzorging en verloting op startnummer.

Je kan kiezen voor de 10 of 15km trailrun. Geef dit aan bij je inschrijving. 

 

Locatie: Spijkbos Biddinghuizen

Datum en tijd:  18 maart start om 10.30

Kosten: €12,50

Inschrijven:  Via de inschrijfpagina op de site of via info@train3sports.nl

 

Tijdrit Competitie Flevopolder

Nieuw in onze serie is de tijdrit competitie eind april en begin mei. Na een aantal jaar de tijdrit in de Flevopolder, breiden we dit uit naar een competitie van 3 op woensdag avond  met als uitvalbasis Klamer Fietsen in Biddinghuizen.

Deze competitie bestaat uit 3 wedstrijden op woensdagavond. Naast dames en heren maken we onderscheid in 2 verschillende categoriën, namelijk tijdrit/triathlon fietsen en racefietsen. Hierdoor hopen we ook de fantieke wielrenner een uitdaging te bieden en zijn/haar grenzen op te zoeken door de strijd met de elementen en elkaar aan te gaan. 

Het parcours is snel en strak, recht toe recht aan! Garantie voor adrealine en snelheid! 

Ervaring met tijdrijden is niet nodig, iedereen die affiniteit met wielrennen of triathlon heeft kan meedoen. 

 

Locatie: Flevopolder rondom Biddinghuizen

Datum en tijd:  19april, 10mei en 17mei

Kosten: €10,- per wedstrijd of €25 voor de hele competitie

Inschrijven:  Via de inschrijfpagina op de site of via info@train3sports.nl. Vermeld bij de inschrijving de juiste categorie. 

 

Triathlon Wellerwaard 1/8e en 1/4e

Break of de week! Woensdag 7juni wordt de 6e editie van de Wellerwaard Triathlon georganiseerd! De afgelopen 2 jaar is deze triathlon een enorm groot succes voor zowel de deelnemers als de organisatie. De sfeer, de prestaties, het enthousiasme, maar ook het laagdrempelige en toch fanatieke karakter is typerend voor de Train3Sports triathlon! Het parcours is verkeersluw en grotendeels zelfs verkeersvrij! 

Uniek is dat er gestart wordt via het tijdritprincipe. Elke 30seconden wordt er gestart. Dit zorgt voor meer overzicht, geen drukke massa start, en toegankelijk ook voor beginners. Voor de meer gevorderde en competitie gerichte triathleet zorgt deze manier van starten voor een extra spannings element, omdat je niet weer wat je concurrentie doet! Zelfs tot na de finish is het spannend! 

 

Locatie: Wellerwaard Emmeloord

Datum en tijd:  7 juni vanaf 19.00u. 

Kosten: €17,50

Inschrijven:  Via de inschrijfpagina op de site of via info@train3sports.nl. Vermeld bij de inschrijving de afstand. 

 

Triathlon Biddinghuizen 1/8e en 1/4e. Geannuleerd! 

Zaterdag 15 juli is de triathlon in Biddinghuizen! Na een geslaagde eerste editie vorig jaar, zijn we dit jaar terug met de 2e editie van de Triathlon in Biddinghuizen. Klamer Fietsen midden in het centrum van Biddinghuizen is de uitvalbasis van deze triathlon. Van hieruit wordt de 1/8e triathlon gefaciliteerd.

Deze triathlon is ideaal om kennis te maken met triathlon of als je houdt van een gemoedelijke sfeer, laagdrempelig karakter, maar competitie drang en fanatisme zijn ook van harte welkom!

Aan deze triathlon kan je zowel individueel als met een duo of trio meedoen. 

 

Locatie: Klamer Fietsen Biddinghuizen 

Datum en tijd:  15 juli start om 10.30u. 

Kosten:  €17,50

Inschrijven:  Via de inschrijfpagina op de site of via info@train3sports.nl. Vermeld bij de inschrijving de afstand. 

 

Zwemtraining incl. video analyse  (ook op aanvraag en op locatie)

Deze training is geschikt voor elk niveau zwemmer. Tijdens de training wordt er een video opname gemaakt zowel boven- als onderwater. Aan de hand van deze video wordt een uitgebreide persoonlijke analyse gemaakt. Deze wordt naderhand toegestuurd. Je ontvangt een uitgebreid overzicht van je goede punten en verbeterpunten en vooral ook hoe je daarmee aan de slag kan gaan. 

 

Locatie: Zwembad 't Bun (in overleg anders mogelijk)

Datum en tijd:  Op aanvraag

Kosten: €20,- excl. Entree. (€15,- voor leden)

Inschrijven:  Via de inschrijfpagina op de site of via info@train3sports.nl

 

 

Hardlooptraining met hartslagbepaling (ook op aanvraag)

"Train Smart, not Hard" 

Efficiënter trainen? Meer inzicht in je trainingsresultaten? Extra handvaten voor je looptrainingen? 

Tijdens deze training train je op verschillende intensiteiten en meten we je hartslag bij verschillende inspanning. Na de tijd ontvang je de resultaten met daarbij horend advies van je hartslagzones en hoe je daarmee kan trainen. 

 

Datum:  Voorlopig op aanvraag.

Locatie: Flexibel. 

Tijd:  Flexibel

Kosten: €20,-

Inschrijven: info@train3sports.nl

 

 

 

 

Tijdrit Klamer Fietsen & Train3Sports 19april

We hebben een geslaagde eerste editie beleefd van de eerste editie van de Tijdrit. Deze tijdrit is onderdeel van een competitie van 3, de volgenden vinden plaats op 10 en 17mei. 

20-4-2023 08:36

Verslag Cross Run Bike Run

Vorige week zaterdag, 12 november, was het Roggebotbos weer decor van onze Cross Run Bike Run. 

21-11-2022 12:25

Lees meer nieuws