X

 

Trainingsdagen

Train3Sports zorgt voor een gevarieerd aanbod trainingsdagen. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de interesse en vraag van betrokken atleten. De trainingsdagen zijn beschikbaar voor iedereen. Zowel in- als outsiders. Interesse in een trainingsdag die er niet tussen staat? Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina! 

 

 

Gezamenlijke Looptraining Urk - 18 december

 

Een leerzame en gevarieerde looptraining die ook handvaten biedt voor je eigen looptrainingen. Naast een goede looptraining is er dus ook veel mogelijkheid om dingen waar je tegenaan loopt tijdens het trainen te bespreken, ervaringen te delen en daarvan te leren. 

Eerstvolgende training op woendsdag 18 december.

 

Locatie: Urk -  Ons Sporthuis

Tijd: De training start om 19:00

Kosten: €7,50 (gratis voor train3sports leden)

Inschrijven: info@train3sports.nl

 

Hardlooptraining met Pacer lampjes  

Moeite met tempo gevoel? Constant tempo lopen, niet te hard van start gaan en ook nog letten op een goede techniek? Met het Pacer systeem in de ateltiek baan wordt het trainingsprogramma vooraf ingevoerd, de afstanden, tempo's en de juiste rust. Zo kan je nóg meer uit een training halen! Meld je aan voor deze interessante training op de atletiekbaan in Zeewolde! 

 

Locatie: Zeewolde ateltiekbaan 

Tijd: Vrijdag 10 januari om 19:30

Kosten: €7,50 (gratis voor train3sports leden)

Inschrijven: info@train3sports.nl

 

 

Hardlooptraining met hartslagbepaling (ook op aanvraag)

"Train Smart, not Hard" 

Efficiënter trainen? Meer inzicht in je trainingsresultaten? Extra handvaten voor je looptrainingen? 

Tijdens deze training train je op verschillende intensiteiten en meten we je hartslag bij verschillende inspanning. Na de tijd ontvang je de resultaten met daarbij horend advies van je hartslagzones en hoe je daarmee kan trainen. 

 

Datum: Donderdag 16 januari

Locatie: Urk - sportvelden

Tijd: De training start om 19:00

Kosten: €15,-

Inschrijven: info@train3sports.nl

 

 

Zwemtraining incl. video analyse  (ook op aanvraag en op locatie)

Deze training is geschikt voor elk niveau zwemmer. Tijdens de training wordt er een video opname gemaakt zowel boven- als onderwater. Aan de hand van deze video wordt een uitgebreide gepersonaliseerde analyse toegestuurd toegespitst op jou verbeterpunten.

 

Locatie: Zwembad 't Bun

Datum en tijd: vrijdag 17 jan om 20:15

Kosten: €20,- excl. Entree.

Inschrijven: info@train3sports.nl

 

Trailrun Lage Vuursche 

Off-road slingeren door de heerlijke natuur en je oriëntatie helemaal kwijt raken. Een trailrun van iets minder dan anderhalf uur waarbij we gezamenlijk dwalen door de mooie omgeving van Lage Vuursche. We sluiten af met koffie (voor eigen rekening) bij het knusse Theehuis. 

 

Locatie: Theehuis Lage Vuursche

Datum en tijd: Zaterdag 8 februari 9:30

Kosten: Geen. 

Inschrijven: info@train3sports.nl

 

 

Geslaagde Nieuwjaarsrit

Op 2 januari fietsten we een mooie rit over de veluwe vanuit Elburg. Met een percentage van 75% vrouwen en 25% mannen ontstond er een fijne, gezellige groep! De omgeving was voor velen onbekend terrein, het weer overigens ook. Maar in tegenstelling tot het weer viel de route in goede aarde! Zeer gevarieerd, hoogtemeters, bos, rechte wegen, slinger wegen en veelal de rust in de natuur. En zo trapten we ongemerkt 60kilometer weg aan het begin van 2020! 

6-1-2020 09:36

Terug blik laatste weken van het seizoen

De triathlons zitten er voorlopig even op, maar ook andere wedstrijden zijn de afgelopen gepasseerd! Een korte terugblik van deze laatste weken!  

4-10-2019 13:08

Lees meer nieuws