X

 

Trainingsdagen

Train3Sports zorgt voor een gevarieerd aanbod trainingsdagen. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de interesse en vraag van betrokken atleten. De trainingsdagen zijn beschikbaar voor iedereen. Zowel in- als outsiders. Interesse in een trainingsdag die er niet tussen staat? Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina! 

 

 

1:1 trainingen i.p.v. gezamenlijke trainingen en trainingsdagen 

Helaas kunnen geplande trainingsdagen, gezamenlijke trainingen en clinics als een tijdje niet doorgaan. In plaats hiervan is het mogelijk om 1:1 training te krijgen waarbij je zelf aan kan geven wat voor training. Denk hierbij aan openwater zwemmen, looptechniek, loop interval begeleiding qua doseren, fietsen techniek of training, koppeltraining, etc. 
Een aantal train3sports atleten maken hier al gebruik van, dus grijp je kans.
 
Als je (nog) niet bij train3sports traint kan je natuurlijk ook altijd vrijblijvend een training aanvragen: info@train3sports.nl. 

Locatie: Overal mogelijk

Tijd: In overleg

Kosten: Geen

Inschrijven: info@train3sports.nl


Gezamenlijke Looptraining Urk 

Een leerzame en gevarieerde looptraining die ook handvaten biedt voor je eigen looptrainingen. Naast een goede looptraining is er dus ook veel mogelijkheid om dingen waar je tegenaan loopt tijdens het trainen te bespreken, ervaringen te delen en daarvan te leren. 

Eerstvolgende training op 5 februari

 

Locatie: Urk -  Ons Sporthuis

Tijd: De training start om 19:00

Kosten: €7,50 (gratis voor train3sports leden)

Inschrijven: info@train3sports.nl

 

 

Hardlooptraining met hartslagbepaling (ook op aanvraag)

"Train Smart, not Hard" 

Efficiënter trainen? Meer inzicht in je trainingsresultaten? Extra handvaten voor je looptrainingen? 

Tijdens deze training train je op verschillende intensiteiten en meten we je hartslag bij verschillende inspanning. Na de tijd ontvang je de resultaten met daarbij horend advies van je hartslagzones en hoe je daarmee kan trainen. 

 

Datum: 

Locatie: Urk - sportvelden

Tijd: De training start om 19:00

Kosten: €15,-

Inschrijven: info@train3sports.nl

 

 

Zwemtraining incl. video analyse  (ook op aanvraag en op locatie)

Deze training is geschikt voor elk niveau zwemmer. Tijdens de training wordt er een video opname gemaakt zowel boven- als onderwater. Aan de hand van deze video wordt een uitgebreide gepersonaliseerde analyse toegestuurd toegespitst op jou verbeterpunten.

 

Locatie: Zwembad 't Bun

Datum en tijd: vrijdag 6 maart om 20:15

Kosten: €20,- excl. Entree.

Inschrijven: info@train3sports.nl

 

Trailrun Lage Vuursche 

Off-road slingeren door de heerlijke natuur en je oriëntatie helemaal kwijt raken. Een trailrun van iets minder dan anderhalf uur waarbij we gezamenlijk dwalen door de mooie omgeving van Lage Vuursche. We sluiten af met koffie (voor eigen rekening) bij het knusse Theehuis. 

 

Locatie: Theehuis Lage Vuursche

Datum en tijd: Zaterdag 8 februari 9:30

Kosten: Geen. 

Inschrijven: info@train3sports.nl

 

 

ACTIVITEITEN JULI & AUGUSTUS

Een overzicht van de aankomende activiteten

7-7-2020 11:17

Train3Sports Triathlon Wellerwaard!

Wat een fantastische beleving voor zowel deelnemers als organisatie en vrijwilligers! Het was een ontstuimige vuurdoop na wekenlang geen triathlonwedstrijden en voor sommigen zelfs hun eerste triathlon ervaring! 

4-7-2020 20:09

Lees meer nieuws