X

 

Terug blik laatste weken van het seizoen

Terug blik laatste weken van het seizoen

De triathlons zitten er voorlopig even op, maar ook andere wedstrijden zijn de afgelopen gepasseerd! Een korte terugblik van deze laatste weken!  

Leuk om de variatie hierin te zien! De variatie in doelen, het soort wedstrijden, prestaties en dus ook trainingen! Maar, allemaal één dezelfde basis: Train3Sports! 

   

   De Triple Dutch voor Anneke Ruizendaal! De Triple Dutch bestaat uit het finishen van 3 hele triathlons, met als afsluiting de Challenge Almere. Voor Anneke was dat zelfs     de beste van de 3! Wat een prestatie! 

   Challege Triathlon Almere voor Olaf! Zijn eerste hele triathlon na een aantal keer een halve afstand of minder! In een tijd van 10u50min! Fantastisch! 

   Voor Simon Bakker zijn eerste triathlon seizoen met gelijk 2 halven, Zeewolde en Almere en daarnaast nog een kwart en achtste afstand. Mooie kennismaking met de           sport, ruimte voor verbetering, op naar volgend jaar. Grote kans dat hij dan aan de start van de hele afstand staat! 

   Norbert Geels finishte zijn eerste halve triathlon dit jaar in Klazienaveen! Warme, zware omstandigheden, maar een uitstekende prestatie neergezet! Daarnaast nog kleinere     afstanden met als afsluiting de kwart triathlon van Zwolle vorige week. 

   Voor Arnout Jongman was een mooi seizoen, soms met ups en downs, maar vooral veel progressie geboekt en geen uitdaging uit de weg gegaan! Kwart triathlons,               sprongen gemaakt met het hardlopen en zelfs een compleet Fish Patoto weekend met de 2km pieper swim, 15km Time Trial Fish Patato én de 12,8km Fish Patato Run. Zijn     nieuwe doel staat vast: Luxemburg 70.3!

   En dan Romy! Zij is nieuw in de triathlon sport en na slechts 2 a 3 weken besloot ze om zichzelf in het diepe te gooien en aan de start te staan van haar eeste 1/8e           triathlon. In Zeewolde deed ze de pareltriathlon om de triathlon maar gelijk te ervaren, wat een succes! Volgende jaar doet ze de Ironman 70.3 op de Fillipijnen voor het       goede doel! 

   Voor Babette een iets ander seizoen i.v.m. langdurige blessure heeft ze haar uitdagingen alleen op het fietsonderdeel gezocht. Met de IJsselmeer Challege van ruim 200km     én een eerste categorie plaats bij de Tijdrit op Urk is dit goed gelukt! Als het herstel voorspoedig gaat wordt het een mooi seizoen volgend jaar!

   Kirsten heeft na een aantal triathlons begin van het seizoen in de Noordoostpolder een mooie tijd neergezet op de 1/8e! 

   Naast bovengenoemde triathlon prestaties was Train3Sports ook goed vertegenwoordigd bij onder andere de Windmolenloop, de Fish Patato Run en 'Roendjen vh                 Haventjen' met individuele sporters en alle dames van de Pink Ladies, zij lieten voornamelijk een goede vorm zien, vooruitgang en veel plezier in het lopen en de               trainingen! 

   Ook in de Ardennen bij de Houffaraid en bij de monstertijdrit werden goede zaken gedaan! 

 

Natuurlijk was er nog veel meer en staan de volgende wedstrijden alweer klaar de komende weken! Zoals hierboven te lezen is is de variatie enorm! Variatie in de activiteiten, de trainingen, de prestaties, etc. 

 

Op naar meer! Train Smart Not Hard!

 

   

 


Laatste berichten
Tijdrit Klamer Fietsen & Train3Sports 19april
20-4-2023 08:36 | Annemarie Rustenburg
Verslag Cross Run Bike Run
21-11-2022 12:25 | Annemarie Rustenburg
Activiteiten Kalender 2022 / 2023
7-10-2022 18:05 | Annemarie Rustenburg
Wellerwaard Triathlon 8 juni 2022
9-6-2022 10:24 | Annemarie Rustenburg
Tijdrit en Combi Fietsen + Lopen (Foto's + uitslag)
23-4-2022 17:29 | Annemarie Rustenburg
Gezamenlijke looptrainingen Urk
10-1-2022 14:14 | Annemarie Rustenburg
Verslag Daan van Oosten over Marathon Valencia
18-12-2021 21:08 | Annemarie Rustenburg
Geslaagde Cross Run Bike Run
16-11-2021 15:30 | Annemarie Rustenburg
Team Train3Sports & Klamer Fietsen Nederlands Kampioen Ploegentijdrit voor bedrijven!
4-10-2021 11:17 | Annemarie Rustenburg
Wederom geslaagde Train3Sports Triathlon bij de Wellerwaard - 21augustus
30-8-2021 10:31 | Annemarie Rustenburg