X

 

Trainingsdagen

Train3Sports zorgt voor een gevarieerd aanbod trainingsdagen. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de interesse en vraag van betrokken atleten. De trainingsdagen zijn beschikbaar voor iedereen. Zowel in- als outsiders. Interesse in een trainingsdag die er niet tussen staat? Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina! 

 

13-05-2019 – Triathlon wissel- & koppeltraining 

Het wisselen is een discipline op zich! Handiger worden in de wisselzone of vooral tijdswinst boeken? En hoe train je de overgang tussen zwemmen – fietsen en fietsen – lopen?

Door deze training wordt je beter in het wisselen, train je de overgang tussen de 3 verschillende sporten en ontvang je daar handvaten voor en krijg je meer vertrouwen voor tijdens een wedstrijd.

 

Locatie: Urk eo

Tijd: De training start om 19:30.

Kosten: €15,-

Inschrijven: info@train3sports.nl

 

 

17-05-2019 – Zwemtraining incl. video analyse + gratis wetsuit testen

Deze training is geschikt voor elk niveau zwemmer. Tijdens de training wordt er een video opname gemaakt zowel boven- als onderwater. Aan de hand van deze video wordt een uitgebreide gepersonaliseerde analyse toegestuurd toegespitst op jou verbeterpunten.

Deze keer is Sailfish aanwezig met een groot assortiment wetsuits. Deze kunnen gratis getest worden. Zo kan je ervaren hoe het zwemt met wetsuit voor de openwater trainingen of openwater triathlons. Het is ook mogelijk enkel wetsuits te testen, zonder zwemtraining en video-analyse. 

 

Locatie: Zwembad ’t Bun op Urk.

Tijd: De training start om 20:15.

Kosten: €20,- excl. Entree.

Inschrijven: info@train3sports.nl

 

 

Zwemanalyse en wetsuittesten

Vrijdag 17 mei organiseren KLIF18 en Train3Sports een zwemtraining met video analyse én wetsuitstesten in zwembad 't Bun op Urk. 

30-4-2019 22:54

Zwemcursus Dronten

Eind maart is de zwemcursus in Dronten gestart. Deze cursus is in eerste instantie gestart omdat er vraag naar was vanuit de triathlon groep uit Biddinghuizen. Hartstikke leuk om op deze manier een zwemcursus aanbieden om aan deze vraag te kunnen voldoen. 

20-4-2019 09:24

Lees meer nieuws