X

 

Trainingsdagen

Train3Sports zorgt voor een gevarieerd aanbod trainingsdagen. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de interesse en vraag van betrokken atleten. De trainingsdagen zijn beschikbaar voor iedereen. Zowel in- als outsiders. Interesse in een trainingsdag die er niet tussen staat? Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina! 

 

 

21-08-2019 – Looptraining Urk 

Een leerzame en gevarieerde looptraining die ook handvaten biedt voor je eigen looptrainingen. Naast een goede looptraining is er dus ook veel mogelijkheid om dingen waar je tegenaan loopt tijdens het trainen te bespreken, ervaringen te delen en daarvan te leren. 

 

Locatie: Urk - Sportvelden

Tijd: De training start om 20:15.

Kosten: €7,50 (gratis voor train3sports leden)

Inschrijven: info@train3sports.nl

 

 

21-08-2019 – Hardlooptraining met hartslagbepaling 

"Train Smart, not Hard" 

Efficiënter trainen? Meer inzicht in je trainingsresultaten? Extra handvaten voor je looptrainingen? 

Tijdens deze training train je op verschillende intensiteiten en meten we je hartslag bij verschillende inspanning. Na de tijd ontvang je de resultaten met daarbij horend advies van je hartslagzones en hoe je daarmee kan trainen. 

 

Locatie: Urk - sportvelden

Tijd: De training start om 19:00

Kosten: €15,-

Inschrijven: info@train3sports.nl

 

Trainingweekend  18 t/m 21 oktober 

RESERVEER DEZE DATUM ALVAST IN JE AGENDA

Er even tussenuit en daarbij trainen en ontspannen afwisselen in een verhouding die bij jou past! Er wordt rekening gehouden met ieder niveau, je wordt binnen jou mogelijkheden uitgedaagd door afwisselende trainingen van zowel, zwemmen, fietsen, lopen én een combinatie daarvan.  

MEER INFO VOLGT SNEL! 

Bij interesse of vragen, laat het weten via info@train3sports.nl 

 

 

Zwemtraining incl. video analyse 

Deze training is geschikt voor elk niveau zwemmer. Tijdens de training wordt er een video opname gemaakt zowel boven- als onderwater. Aan de hand van deze video wordt een uitgebreide gepersonaliseerde analyse toegestuurd toegespitst op jou verbeterpunten.

Deze keer is Sailfish aanwezig met een groot assortiment wetsuits. Deze kunnen gratis getest worden. Zo kan je ervaren hoe het zwemt met wetsuit voor de openwater trainingen of openwater triathlons. Het is ook mogelijk enkel wetsuits te testen, zonder zwemtraining en video-analyse. 

 

Locatie: Meerdere mogelijkheidheden

Datum en tijd: Op aanvraag

Kosten: €20,- excl. Entree.

Inschrijven: info@train3sports.nl

 

 

Suydersee Triathlon Urk met 'Train3Sporters'

Zaterdag 13 juli was de Suydersee Triathlon op Urk. Voor veel atleten van Train3Sports een (bijna) thuiswedstrijd! 

15-7-2019 10:21

Anneke Ruizendaal finisht hele triathlon: de Frysman! 

Na een jaar van andere prioriteiten en geen triathlons is Anneke Ruizendaal dit seizoen weer strijdlustig en gaat zelfs een flinke uitdaging aan: de TRIPLE DUTCH!

7-7-2019 09:19

Lees meer nieuws